Reparatii sisteme aer conditionat

 

Sunt momente, si acelea sunt nefericite, cand la aparatul dumneavoastra de aer conditionat apare o defectiune de functionare (aer cald in locul celui rece, miros neplacut al aerului conditionat, condens … etc.). Pentru astfel de momente, aveti nevoie de echipa noastra.

Pentru a va putea desfasura activitatea in conditii optime, atat acasa cat si la locul de munca, una din conditii este asigurarea confortului termic necesar. Temperatura optima in interiorul spatiului de lucru sau de locuit trebuie sa fie cuprinsa in intervalul 19-24ºC, in afara acestui interval putand apare disconfort, stres si chiar probleme de sanatate pentru persoanele mai sensibile.

Daca aveti probleme cu instalatia dvs. de climatizare si sunteti in cautarea unui partener de incredere, ati ajuns unde trebuie.

Suntem o echipa de specialisti cu sediul in Bucuresti si Ploiesti si efectuam:

  •          Reparatii aparate de aer conditionat de uz casnic sau comercial
  •          Igienizare - curatare aparate de aer conditionat

Oferim servicii de calitate la un pret bun, cu personal autorizat si cu experienta in domeniu. Sunati in acest moment la numarul  0726.291.506  pentru a discuta cu unul din specialistii nostri in reparatii aparate de aer conditionat.

 

La cererea clientului, interventiile se fac la sediul firmei sau la domiciliul dvs., in Bucuresti si Ploiesti sau in zonele limitrofe.

 

 

Pentru mai multe informatii, trimite un mesaj, iti vom raspunde in cel mai scurt timp