Igienizare aer conditionat

 

DAC CITY SOLUTION va pune la dispozitie si serviciul de igienizare aer conditionat la preturi accesibile oricarui buzunar. 

Suntem specialisti in ceea ce facem de aceea puteti apela cu incredere la serviciile noastre!

In orice spatiu exista virusi, acarieni, alte microorganisme, mirosuri neplacute, etc.

Toate acestea se strang si pe filtrele aparatului de aer conditionat si pot cauza probleme de sanatate.

Este extrem de simplu sa preintampinati toate aceste neplaceri prin programarea, cel putin o data pe sezonul cald si sezonul rece, a unui serviciu de igienizare a aparatului de aer conditionat

Serviciul constă într-un ansamblu de operaţiuni de curăţare şi igienizare a aparatelor de aer condiţionat utilizând substanţe special destinate.

Avantajele curăţării  aparatului de aer condiţionat sunt:

  • eliminarea riscurilor apariţiei bolilor cauzate de bacteriile şi ciupercile formate în interiorul aparatelor de aer condiţionat;
  • eliminarea disconfortului produs de mirosul neplăcut;
  • prelungirea vieţii ventilatorului (un evaporator murdar va solicita mai mult ventilatorul, fapt care va conduce la o durată de viaţă mai mică a acestuia).

Igienizarea sistemului de aer conditionat este o necesitate care trebuie efectuata anual sau de doua ori pe an daca este folosit intens.

Este indicat, o data pe an sa fie efectuata o verificare riguroasa a echipamentului pentru a functiona la parametrii optimi si anume verificarea cantitatii agentului de racire, legaturilor electrice si starea compresiei motorului exterior.

Sunati la urmatorul nr de telefon pentru o programare: 0726 379 884 . Igienizare aer conditionat Bucuresti , Ploiesti si zonele limitrofe.

 

 

Pentru mai multe informatii, trimite un mesaj, iti vom raspunde in cel mai scurt timp