HITACHI Inverter  ( 9000, 12000, 18000 si 24000 btu )  

 

Hitachi Inverter este incadrat in clasa A++, ceea ce înseamna un consum de energie electrica extrem de scazut, care poate fi masurat cu ajutorul functiei prin intermediul careia se afiseaza pe telecomanda consumul in kW pe luna in curs şi luna precedenta, functie foarte utila in coditiile preturilor tot mai mari ale energiei electrice.

Pentru o mai buna planificare a utilizarii aparatului, consumul este afisat separat pe functiile de racire si incalzire.

Aparatul are functia de baleiaj automat sus-jos şi dreapta-stanga pe telecomanda, ceea ce produce efectul 3D de circulare a aerului în încapere, pentru o temperatura uniforma în toate colturile.

In plus beneficiaza de functia TURBO de racire sau incalzire rapida a camerei si de functia SLEEP, pentru a putea fi folosit fara sa deranjeze si pe timp de noapte, pentru un somn linistit.

Noul filtru Nano Titanium Wasabi cu care este dotat aparatul de aer conditionat Hitachi este foarte eficient in indepartarea prafului, a mirosurilor neplacute din incapere, insa ajuta si la neutralizarea bacteriilor, alergenilor si altor microorganisme daunatoare sanatatii, prezente in aer.

Puteti programa pana la 6 evenimente in fiecare zi din saptamana, la fiecare eveniment putandu-se seta functia pornit-oprit şi temperatura dorita a camerei.

Exista si posibilitatea de a memora doua programe anuale de functionare, unul de vara si altul de iarna.

Cu ajutorul acestei functii puteti programa modul si intervalele de functionare ale aparatului în functie de prezenta si necesitatile specifice aferente spatiului respectiv, astfel incat sa beneficiati de un confort termic maxim si in acelasi timp de un consum redus de energie electrica.

Pentru mai multe informatii, trimite un mesaj, iti vom raspunde in cel mai scurt timp