• Viadrus-U22D.jpg
  • Viadrus-U22C.jpg
  • RIMA-Sun.jpg

Centrale termice pe lemne si carbune

 

 Centrale termice pe lemne si carbune Viadrus U22C au un randament mai ridicat in functionare datorita constructiei speciale a elementilor din fonta.  Aceste centrale functioneaza atat pe lemne cat si pe carbune.

 

Centrale termice pe lemne din fonta RIMA – Sun - sunt cazane de fonta, destinate producerii apei calde. Functioneaza pe combustibil solid, carbune lemn, bricheti de carbune sau din lemn, crengi uscate. Izolatie: vata de sticla de 80 mm grosime

 

Centrale termice pe lemne Viadrus U22D - Centralele termice pe lemne VIADRUS U 22 D sunt diferite de modelul VIADRUS U 22 C, usa focarului este mai mare si poate fi incarcat cu lemne de dimensiuni mari, diametru maxim de 220 mm. Prin arderea lemnelor de dimensiuni mari dificultatea realizarii incalzirii este redusa considerabil si este crescuta calitatea functionarii. Cantitatea de cenusa este mai mica si poate fi folosita ca ingrasamant. Centrala termica pe lemne VIADRUS este destinata productiei de apa calda cu circulatie naturala si fortata la o presiune de lucru de 4 bari.

Pentru mai multe informatii, trimite un mesaj, iti vom raspunde in cel mai scurt timp