• IMMERGAS-EOLO-Star-24-3E-tiraj-natural.jpg
  • IMMERGAS-EOLO-Star-24-3E.jpg
  • IMMERGAS-EOLO-MAIOR-4E.jpg

Centrale termice pe gaz

 

Centrale termice pe gaz IMMERGAS EOLO Star 24 3E ( 24 kW ) - tiraj fortat.

Immergas, lider în domeniul centralelor murale, prezinta noua gama de centrale cu productie Gama Star , care se caracterizeaza prin dimensiuni extrem de compacte, printr-un design modern si elegant, prin functionalitate si performante remarcabile.

Are o putere de 24 kW atât în regim de încalzire cât si în cel al producerii apei calde de consum.

 

Centrale termice pe gaz IMMERGAS EOLO MAIOR 4E (32kW)

Având convingerea ca viitorul depinde de inovatie si de utilizarea celor mai avansate tehnologii, Immergas lanseaza MAIOR EOLO, centrala termica murala proiectata pentru a oferi pietei un produs performant si totodata usor de utilizat. Tehnologia inovatoare a centralei MAIOR EOLO a obtinut marcajul  de trei stele (***) pentru performantele privitoare la apacalda de consum.

Gratie sistemului Aqua Celeris, proiectat si patentat de Immergas, apa calda este rapid disponibila la consumator, reducându-se drastic timpul de asteptare propriu centralelor instantanee. O alta calitate este marea flexibilitate de instalare: camera etansa si dimensiunile compacte permit instalarea în conditii de spatii restrânse. Disponibila în trei modele cu puteri utile de la 24 kW la 32 kW, MAIOR EOLO ofera cel mai adecvat raspuns la orice exigenta a pietei.

 

Centrale termice pe gaz IMMERGAS NIKE Star 24 3E-tiraj natural

Gama centralelor cu preparare instantanee Star este caracterizata de dimensiuni extrem de compacte, un design modern si elegant si  performante deosebite.

Gama este compusa din doua versiuni: NIKE - cu camera de ardere deschisa si  tiraj natural si EOLO - cu camera de ardere etansa si  tiraj fortat, ambele având puterea utila de 24 kW atât în regim de încalzire cât si în regim de preparare a apei calde de consum.

Estetica sobra a centralei se distinge prin panoul de comanda cu taste ale caror functii sunt simbolizate foarte intuitiv si un inovativ display digital retro-iluminat, asigurând accesul imediat la functiile de gestionare a echipamentului.

Pentru mai multe informatii, trimite un mesaj, iti vom raspunde in cel mai scurt timp